4 Pics 1 Word

4 Pics 1 Word 2.3

Raad het woord dankzij 4 plaatjes

4 Pics 1 Word is een gratis game waarin je een woord moet raden. Je krijgt 4 foto's voorgeschoteld die allen wat met dat woord te maken hebben. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Lekker eenvoudig
  • Veel levels

TEGEN

  • Interface kan beter
  • Niet tegen vrienden

Goed
7

4 Pics 1 Word is een gratis game waarin je een woord moet raden. Je krijgt 4 foto's voorgeschoteld die allen wat met dat woord te maken hebben.

4 Pics 1 Word werkt heel simpel. Je drukt op Play en krijgt 4 plaatjes te zien. Aan de hand van deze kiekjes én de letters onder in beeld, dien je een woord te raden. Heb je het goed, dan krijg je 3 munten en ga je door naar het volgende level. Naarmate je verder komt, zul je woorden tegenkomen die je niet raadt. Dankzij de opgespaarde munten speel je letters weg die je verder helpen.

De interface van 4 Pics 1 Word is vrij sober. Helaas is dit tevens geen spel dat je met je vrienden speelt. Als je even niet meer verder komt hoef je je geen zorgen te maken. Je stopt 4 Pics 1 Word wanneer je wilt en gaat verder waar je gebleven was.

4 Pics 1 Word is een uitstekend (en verslavend) spel om de tijd mee te doden. Er is altijd wel een vrij ogenblik om weer een woordje te raden.

4 Pics 1 Word

Download

4 Pics 1 Word 2.3